tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kuvasarja minun vainoamisesta poliisiautoilla

Tässä kuvasarja minun vainoamisesta poliisiautoilla. Kuvat ovat yhdeltä viime lokakuiselta kävelymatkalta kaupasta kotiin. Ne on otettu kännykällä pimeässä, joten kuvanlaatu ei tietenkään ole kovin hyvä. Tätä tapahtuu jatkuvasti, ja esim. viime maanantaina tuli neljä poliisiauton ohiajoa ja yksi oli lisäksi pysäköity kävelyreitille.

Olen tullut juuri ulos kaupasta, poliisimaija ajaa ohi ja kääntyy risteyksessä vasemmalle, kun minä jatkan suoraan.




















Maija on kiertänyt korttelin toiselta puolelta ja ajaa hitaasti ohi vähän matkan päässä olevalla kävelytasanteella.




















Olen tullut alas kävelytasanteella ja maija ajaa taas ohi.




















Maija on kääntynyt ympäri vähän matkan päässä ja tulee vastaan risteyksessä.






































3 kommenttia:

  1. Kun kävin tänään asioimassa, niin toimiston läheisyyteen oli parkkeerattu ambulanssi ja poliisiauto, ja matkan varrella kaksi pelastuslaitoksen pikkuautoa ajoi ohi. Lähellä kotia yksi ambulanssi ajoi vielä hyvin hitaasti ohi, ihan kuin ilmaistakseen, että "huomaathan varmasti, että me stalkataan sinua tällä ambulanssilla". Lapsellista leikkiä ja varmaankin tarkoitettu vastauksesi tähän blogitekstiin.

    VastaaPoista
  2. Samaa meininkiä täällä Lapissa kävin toissa aamuna muutaman kilsan päässä huoltoasemalla niin mennen tullen tuli poliisimaija vastaan vaikka kännykkä ei ollut mukana mutta vissin kuuntelevat kännykän kautta että nyt se lähti ja eilen liikennevaloissa kaksi ambulanssia tuli taakse vilkut ja sireenit
    päällä, olenkin pitemmän aikaa nostanut kättä poliisille ja vilkuttanut autossa hätävilkkuja ambulansseille.

    VastaaPoista
  3. Youtubelta löytyy juttua viranomais vainosta ja sabotaasista "Arto Lauri 43. New Supo/police" ja netistä löytyy juttua Paavo Selinin kohtelusta ja muutenkin supon työntekijöiden pelon ilmapiiristä, kun vielä tutkii tapaus Jukaraista ja Jouni Välkin sanomisia ja muutenkin tiuhaan tahtiin kuolleita poliiseja ja poliisijohtajia. Näyttäis että ollaan policestatessa jota eliitti ohjailee. Tilanne ei ole kumminkaan vielä niin paha kuin Amerikassa.

    VastaaPoista