torstai 12. toukokuuta 2016

Poliisiautoilla stalkkaamista tänään ja eilen

Tänään 12.5.2016 lähdin iltapäivällä kauppareissulle, tällä kertaa ilman videoaurinkolaseja, toisin kuin viime viikosta lähtien muuten. Ei kestänyt kauaa, ennen kuin ensimmäinen poliisiauto tuli vastaan.

Klo 15:02 poliisimaija (numero 204) kääntyy Viidenneltä linjalta Hämeentielle Sörnäisten suuntaan.



















Se kääntyy takaisin Hakaniemen suuntaan ja pysähtyy ratikkapysäkille klo 15:03. Poliisi aukaisee oven ja menee oletetusti noutamaan jonkun pysäkiltä putkaan. On toki mahdollista, että tilanne oli aito, mutta myös erittäin mahdollista, että kyse oli katuteatterista. Tällaisia tilanteita "sattui" jatkuvasti ympärilläni vainoamisen alkuaikoina, ennen kuin olin päässyt perille siitä, mistä organisoidussa joukkovainoamisessa on kysymys, aloittanut siitä blogia ja julkaista kuvia poliisiautoilla stalkkaamisesta.



















Kun kävelen Hämeentien jalkakäytävää Hakaniemen suuntaan, sama poliisimaija ajaa ohi kääntyessään Toiselle linjalle klo 15:07.



















Noin klo 15:15 farmarimallinen poliisiauto ajaa keskustasta poispäin ajaen ohi Hakaniemen S-Marketin kohdalla, kun olen tulossa Paasivuoren puistikosta, mutta en ehdi kaivaa kännykkää taskusta ajoissa. Kohta sen jälkeen klo 15:17 moottoripyöräpoliisi ajaa Hakaniemen torin kohdalla ohi.



















Eilen 11.5. poliisimaija ajoi ohi sekä ollessani matkalla kauppaan että takaisin kotiin.

Klo 13:49 Hakaniemen torin kohdalla (auton numero 107).


















Klo 14:34 Hämeentiellä Sakarinkadun risteyksen jälkeen (auton numero 311).


















Muuten voimakas kidutustason elektroninen häirintä jatkuu nyt jo kahdeksatta päivää peräkkäin. Se alkoi viime viikon torstaina sen jälkeen, kun olin alkanut käyttää videoaurinkolaseja tapahtumien tallentamiseen ulkona ollessani.

http://indietarget.blogspot.fi/2016/05/jatkuvaa-rajua-kidutustason.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti