torstai 27. huhtikuuta 2017

Vartijoita mukana minun vainoamisessa?

Ensiksi täytyy sanoa, että se, että vartijoita olisi mukana organisoidussa vainoamisessa, on hyvin todennäköistä, onhan tässä toiminnassa kyse ns. yhteisöllisestä poliisitoiminnasta ja vartijat ovat tietyllä tavalla poliisivoimien jatke. On vartijoita joskus sanottu "amatöörikytiksikin".

Miten homma sitten toimii? Saavatko vartijat poliisilta "toimeksiantoja", niin että ne toimivat ikään kuin aliurakoitsijoina? Luulevatko vartijat tekevänsä hyvän työn tarkkailemalla vaaralliseksi väitettyä kohdetta eivätkä tiedosta olevansa mukana rikollisessa vainoamisessa? Yhdessä taas kerran poistetussa Suomi24:n ketjussa oli tällainen viesti:

Kun tavallinen poliisi, tullimies, rajavartija tai vartija saa työssään tiedon "epäilyttävästä" henkilöstä jonka liikkeitä tulee tarkkailla niin rivityöntekijä hoitaa vain työtään, ei hän useinkaan tiedä miksi niin tehdään. Stalkkaus järjestetään "ylempää" eikä kukaan kyseenalaista sitä, että onko kyse oikeasta työstä vai kiusallaan järjestetystä stalkkauksesta. Teitä turhaan seurailevat vartijat tai viranomaiset eivät siis ole mukana gangstalkingissa vaan suorittavat jonkun käskyjä, joka voi olla mukana siinä gangstalkingissa. Jos taas teitä seurataan syystä (esim terrorismiepäily ) niin kyse ei ole gangstalkingista vaan oikeasta seurannasta.













Toki asia voi osittain olla juuri noin, mutta täytyy sitten kyllä ihmetellä, miten yksinkertaisia ihmiset ovat, jos uskovat kaiken, mitä joku ylempi auktoriteetti sanoo.

Mutta siirrytään itse asiaan eli todisteisiin vartijoiden mahdollisesta osallisuudesta minun vainoamisessa. Laitan kuvia käänteisessä aikajärjestyksessä, koska tänään 27. huhtikuuta 2017 kauppareissulla sattui kovin mielenkiintoinen tapaus, jossa oli muka vartiointiliikkeen Securitas auto (rekisterinumero TZX-618).

Kun tulin ulos Siltasaaren S-Marketista, se oli pysäköity sen sivuoven viereen. Vartija oli vielä sisällä autossa, mutta astui ulos, kun olin kävellyt sen ohi, ja meni kaupan ovesta sisään. Kun olin lähdössä polkemaan kotiinpäin, Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteykseen tuli samaan aikaan poliisimaija (tunnus 206). Ja kun tulin kotimatkalla Lintulahdenkadulta Hämeentien risteykseen, sama Securitaksen auto oli pysäköity sen viereen. Kuvat otettu klo 13:38, 13:43 ja 13:57.




















Kävin tuota ennen Siltasaaren S-Marketissa viimeksi maanantaina 24. huhtikuuta 2017. Silloin Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteykseen tuli samaan aikaan vanha tuttu Securitaksen auto (rekisterinumero MLK-133). Kun tulin ulos kaupasta, sen viereen oli pysäköity toinen ennestään tuttu Securitaksen auto (rekisterinumero SNN-603). Kuvat otettu klo 21:16 ja 21:35.



















Ylläoleva auto (SNN-603) on viime aikoina tullut kaksi kertaa samaan aikaan Hakaniemen torille tekemään tarkastuskäynnin rakennustöiden alla olevaan metron sisäänkäyntiin, kun olen ollut kulkemassa sen läpi Siltasaaren S-Marketille. Nämä kuvat on otettu maanantaina 17. huhtikuuta 2017 klo 21:10, 21:11 ja 21:13.




















Ja tässä video, jossa sama auto tulee taas samaan paikkaan juuri samaan aikaan kuin minä. Se on kuvattu 15. maaliskuuta 2017 klo 20:42.



Noista kahdesta autosta on kuvia ja videokuvaa näissä aiemmissa blogiteksteissä:

http://indietarget.blogspot.fi/2017/02/vartija-mahdollisesti-stalkkasi.html
http://indietarget.blogspot.fi/2016/11/kaksi-vanhaa-tuttua-vartiointiliikkeen.html
http://indietarget.blogspot.fi/2016/10/palopaallikon-auto-todennakoisesti.html
http://indietarget.blogspot.fi/2016/09/sama-vartiointiliikkeen-auto.html
http://indietarget.blogspot.fi/2016/06/vartiointiliikkeiden-mahdollisesta.html

2 kommenttia:

  1. Olen ajoittain lueskellut blogiasi koska itse koin jotain samanlaista Helsingissä, vartijat tuntuivat olevan perässä jatkuvasti (Securita,G4S,turvatiimi), joskus myös poliisi tuntui vainoavan. Tai jos ei ketään näkynyt niin ainakin netissä anonyymisti muistutettiin, että me kytätään sua koko ajan. Muutamien kyselyjen mukaan en ole ollut millään epäiltyjen listalla. Kyllähän ne seurailee muitakin ja varmaan innostuivat lisää koska oli tapana möläyttää mielipiteet päin naamaa ja kirjoittaa kokemuksista blogissa. Kaupoissakin suun avatessa löytyi heti
    muita jotka yhtyivät mielipiteisiini, esim. siihen, että ruokakaupoissa pitäisi saada
    asioida rauhassa ilman vartijahärnäystä. Säteilytyksen tunne voi olla mobiilidatan surinaa, chekkaa sahkoherkat.fi, mutta joskus koin myös voimakkaampaa säteilytystä, niin että veret lensi nenästä, taju meinasi mennä, jalat meinasi yhtäkkiä hyytyä kävellessä tai ratikkapysäkillä seisoessa, tuntui joltain kohdennetulta säteilytykseltä, terrorismiltä, eikä lääkäritutkimuksissa ole löytynyt mitään vikaa terveydestä. Usein myös spämmääjät, soundcloudin feikkiprofiilit ja mainostajat tiesivät näistä kokemuksista ja vittuilivat anonyymisti urakalla, ihan kuin tekisivät yhteistyötä turva-alan kanssa. Asuntoa myös salakuunneltiin, joskus salakatseltiin, kuten nykyään Rovaniemelläkin.

    Oma selitys tälle kaikelle on, että kun on niin perkeleesti kaikkea turva-alaa ja uusia kyttäyslaitteita tulee liukuhihnoilta, niille pitää väkisin keksiä jotain käyttöä kun rikollisuutta ei ole tai se on jotain laillista verojen kiertelyä paratiisisaarilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minulla on vartiointiliikkeen autot jatkuvasti perässä, ja varsinkin, kun käyn Siltasaaren S-Marketissa, niin siellä käytännössä joka kerta vartija kävelee ihan vierestä tai tulee kassan viereen tekemään jotain, kun olen menossa maksamaan ostoksia. En edes muista, koska viimeksi vartija siellä EI olisi tehnyt sitä. Juuri tuolla tavalla kaikki toistuu kaavamaisesti silloin, kun on joutunut organisoidun vainoamisen kohteeksi.

      "Oma selitys tälle kaikelle on, että kun on niin perkeleesti kaikkea turva-alaa ja uusia kyttäyslaitteita tulee liukuhihnoilta, niille pitää väkisin keksiä jotain käyttöä kun rikollisuutta ei ole tai se on jotain laillista verojen kiertelyä paratiisisaarilla."

      Tuo teknologian ja modernien valvontamenetelmien testaaminen on tosiaan varmaan yksi motiivi tälle toiminnalle, ja vainotuiksi joutuneet ovat siinä vastentahtoisia koekaniineja.

      Poista